Motorola Razr 2022 verzekering

Ben je sinds kort de eigenaar van een Motorola Razr 2022 geworden? Met de opvouwbare telefoon van Motorola heb je een fantastische telefoon in huis gehaald. Een groot flexibel scherm, een tweede coverscherm, snelle processor: het is een ware toptelefoon. Omdat de nieuwe Razr niet het goedkoopste en sterkste model in de line-up is, brengt de aankoop echter ook een aantal nadelen met zich mee.

Zo heeft de Motorola Razr 2022 geen hoge certificaties voor water- en stofbestendigheid. De scharnier en het flexibele scherm weerhouden de Razr ervan om dit voor elkaar te krijgen. Dit betekent dat het geen en nauwelijks garanties biedt tegen indringing van stof en water. Dat is dus een reëel risico dat elke bezitter van de Motorola Razr 2022 loopt. Dergelijke schade is daardoor altijd een potentieel gevaar.

Als we verder kijken dan water en stof, dan kunnen we ook het fragiele display niet negeren. Het is gewoon niet zo sterk als dat we gewend zijn van andere premium smartphones die geen flexibel display hebben. Schade door krassen ontstaat sneller, terwijl het display zelf eerder stukgaat. En dan hebben we het nog niet eens over stoten, vallen, diefstal en andere vormen van schade. Als je niet zelf voor de eventuele kosten wilt opdraaien, dan is een verzekering voor de Motorola Razr 2022 een slimme keuze. De vouwbare smartphone van Motorola kun je verzekeren bij de volgende verzekeraars:

Beste Motorola Razr 2022 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Motorola Razr 2022. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Motorola Razr 2022 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering