Nokia 8 Sirocco verzekering

De Nokia 8 Sirocco gekocht? Dan is het logisch dat je benieuwd bent hoe je de Nokia 8 Sirocco kunt verzekeren tegen bepaalde risico’s. Het is niet nodig om direct bij het kopen van de Nokia een verzekering af te sluiten, dit kan ook later. Met de Nokia 8 Sirocco heb je een smartphone van wereldklasse gekocht. Daar hoort een passend prijskaartje bij. De 8 Sirocco is zelfs de duurste Nokia in het assortiment van het huidige Nokia. In het geval van schade, waardoor het toestel kapot gaat, is er al snel sprake van honderden euro’s schade. Een smartphone met dit prijskaartje wil je niet op de grond laten vallen of op gaan zitten. Er is dan niemand die de schade voor je betaalt. Stel dat de Nokia smartphone onbruikbaar wordt door de schade en je hebt geen verzekering? Je bent dan volledig zelf verantwoordelijk voor de reparatie of vervanging. Met een telefoonverzekering voor de Nokia 8 Sirocco hoef je je daar geen zorgen over te maken. Je kunt zelf kiezen welke dekking je wilt bij de verzekeraar. Het is bijvoorbeeld meestal mogelijk om de smartphone tegen diefstal te verzekeren maar ook tegen waterschade of vallen/stoten. Hoe beter de dekking, hoe hoger de premie. Bij deze verzekeraars is een verzekering voor de Nokia 8 Sirocco te vinden:

Nokia 8 Sirocco
5 (100%) 2 stemmen

Beste Nokia 8 Sirocco verzekeringen


nowgo telefoonverzekering
Verzeker je Nokia 8 Sirocco bij NowGo, ook voor tablet en laptop. Bereken direct de premie voor de Nokia 8 Sirocco op de website van NowGo.
Bekijk verzekering

simplesurance telefoonverzekering
Bij Simplesurance heb je een Nokia 8 Sirocco verzekering met een uitgebreide dekking voor schade. De verzekering voor de Nokia 8 Sirocco gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

smartphonepolis telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Nokia 8 Sirocco; nu extra voordelig met een goede dekking. SmartphonePolis is er voor het verzekeren van een smartphone, tablet of laptop.
Bekijk verzekering