OnePlus 6T verzekering

Ben je de eigenaar geworden van de nieuwe OnePlus 6T? Dan is het niet zo vreemd dat je op zoek gaat naar een manier om de OnePlus 6T te verzekeren. De smartphone van het Chinese OnePlus vertegenwoordigt een hoge waarde van meerdere honderden euro’s. Stel dat de smartphone gestolen wordt of je laat het vallen op de grond? In geval van schade zou je dit bedrag zomaar kwijt kunnen raken. Of stel dat het van de bank glijdt en kapot gaat? Er is niemand anders dan jezelf die voor de kosten van reparatie of vervanging opdraait. Zonder een verzekering voor de OnePlus 6T ben jij degene die het zelf moet regelen en betalen.

De OnePlus 6T is weliswaar voorzien van een hoge prijs-kwaliteit verhouding maar het is alsnog geen goedkope smartphone. Hierdoor is het voor veel mensen niet zomaar te vervangen als het volledig verloren gaat door een ongelukkige aanraking met de stoep. Om dit risico en vele andere risico’s uit te sluiten is het mogelijk om een passende verzekering te nemen voor de OnePlus 6T. Andere schades zoals diefstal en waterschade vallen meestal ook onder de dekking voor de OnePlus 6T verzekering hoewel dit per verzekeraar verschilt. Een verzekering voor de OnePlus 6T kun je afsluiten bij de volgende verzekeraars:

Beste OnePlus 6T verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je OnePlus 6T. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe OnePlus 6T, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je OnePlus 6T met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering