OnePlus 7 (Pro) verzekering

Ben je de eigenaar geworden van de OnePlus 7 (Pro)? Of heb je de smartphone besteld? Met een vrije lage adviesprijs voor wat je ervoor terugkrijgt is de OnePlus 7 (Pro) geen verkeerde keuze. Het is zelfs een smartphone waar je zuinig op mag zijn. Want hoe goedkoop de OnePlus 7 (Pro) ook is, je betaalt er nog altijd vele honderden euro’s voor. En deze waarde is waarschijnlijk de reden waarom je op zoek gaat naar een manier om de smartphone te verzekeren. Wat als de OnePlus 7 (Pro) nog geen week oud is en je laat het vallen in het toilet? Of wat als het uit je broekzak glijdt tijdens het fietsen en het valt op de grond? Alle kosten voor reparatie of vervanging zijn voor jezelf als je geen verzekering hebt.

Deze hoge kosten zijn de reden waarom veel mensen een verzekering voor de OnePlus 7 (Pro) nemen. En dat is niet zo raar, je koopt in feite je zorgen af. Omdat je je geen zorgen hoeft te maken dat er iets met je nieuwe OnePlus 7 (Pro) gebeurt. Laten vallen en stoten wordt door de meeste verzekeringen voor de OnePlus 7 (Pro) vergoed. Andere schades zoals diefstal en waterschade vallen meestal ook onder de dekking hoewel dit per verzekering verschilt. Een OnePlus 7 (Pro) verzekering afsluiten kan bij de volgende verzekeraars:

Beste OnePlus 7 (Pro) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je OnePlus 7 (Pro). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe OnePlus 7 (Pro), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

verzekeruzelf telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je OnePlus 7 (Pro) binnen en met Buitenhuisrisico; nu extra voordelig met een goede inboedeldekking van Verzekeruzelf.
Bekijk verzekering