OnePlus 7T verzekering

Ben je sinds kort de eigenaar van een OnePlus 7T? De prijsvechter onder de high-end telefoons brengt de beste specificaties met zich mee voor een zo laag mogelijke prijs. En hoewel dat bewonderenswaardig is, brengt het ook een aantal nadelen met zich mee. Zo heeft de OnePlus 7T geen certificaties voor water- en stofbestendigheid. Dit betekent dat het geen garanties biedt tegen indringing van stof en water: een reëel risico dat elke smartphonebezitter loopt. Maar hoe goed je ook je best doet om de smartphone uit de buurt te houden van water en stof, jammer genoeg is schade altijd een mogelijk gevaar.

Je laat bijvoorbeeld de OnePlus 7T uit je handen glijden waardoor het stuk valt op de vloer. Of je verliest het toestel onderweg tijdens het fietsen. Schades van vele honderden euro’s zijn het gevolg, waar je zelf verantwoordelijk voor bent als je niet verzekerd bent. Hoe sterk de OnePlus smartphones van vandaag de dag ook zijn, het risico op schade blijft bestaan.

Vallen, stoten, diefstal en verlies van de OnePlus 7T vallen niet onder de dekking van de fabrieksgarantie. Als je niet zelf voor de eventuele kosten wilt opdraaien dan is een verzekering voor de OnePlus 7T vereist. De smartphone van OnePlus kun je verzekeren bij de volgende verzekeraars:

Beste OnePlus 7T verzekeringen


simplesurance telefoonverzekering
Bij Simplesurance heb je een OnePlus 7T verzekering met een uitgebreide dekking voor schade. De verzekering voor de OnePlus 7T gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

smartphonepolis telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je OnePlus 7T; nu extra voordelig met een goede dekking. SmartphonePolis is er voor het verzekeren van een smartphone, tablet of laptop.
Bekijk verzekering