OnePlus 8 (Pro) verzekering

Ben je de eigenaar geworden van de nieuwe OnePlus 8 of 8 Pro? Dan is het niet zo vreemd dat je op zoek gaat naar een manier om de OnePlus 8 (Pro) te verzekeren. De smartphone van het Chinese OnePlus vertegenwoordigt een vrij hoge waarde van meerdere honderden euro’s. In het geval van de Pro-versie zelfs bijna duizend euro. Daar ben je zuinig op en schade is uiteraard niet gewenst. Maar zoals iedereen weet, is dat nooit voor 100% te voorkomen.

Stel dat je nieuwe OnePlus 8 (Pro) wordt gestolen of je laat het toestel vallen op de grond? In geval van schade zou je het hoge aankoopbedrag zomaar kwijt kunnen raken. Of stel dat het van de stoel glijdt en volledig stuk gaat? Er is niemand anders dan jezelf die de kosten van reparatie of vervanging mag betalen. Zonder een verzekering voor de OnePlus 8 (Pro) hoef je namelijk niet te rekenen op de garantie. Met andere woorden: jij bent degene die het zelf moet regelen en betalen.

Om dit risico van hoge kosten te voorkomen en vermijden is het mogelijk om een passende telefoonverzekering te nemen voor de OnePlus 8 (Pro). Andere schades zoals diefstal en waterschade vallen meestal ook onder de dekking voor de OnePlus 8 (Pro) verzekering, hoewel dit per verzekeraar verschilt. Een verzekering voor de OnePlus 8 (Pro) kun je afsluiten bij de volgende verzekeraars:

Beste OnePlus 8 (Pro) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je OnePlus 8 (Pro). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe OnePlus 8 (Pro), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je OnePlus 8 (Pro) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering