OnePlus 9 (Pro) verzekering

Ben je de eigenaar geworden van de OnePlus 9 (Pro)? Of heb je de smartphone van het Chinese OnePlus besteld? Het is nooit een verkeerde keuze om voor de OnePlus 9 (Pro) te gaan. Met een vrije lage adviesprijs voor wat je ervoor terugkrijgt, is de OnePlus 9 een prachtige, snelle en sterke smartphone. Hoewel het goed zit met de prijs-kwaliteit verhouding, kost de aanschaf van een topmodel van OnePlus toch al snel vele honderden euro’s. En deze waarde is waarschijnlijk de reden waarom je op zoek gaat naar een manier om de OnePlus 9 of 9 Pro te verzekeren. Want als er iets mee gebeurt, dan wil je natuurlijk dat de schade vergoed wordt.

Als je geen verzekering hebt, dan zijn de kosten van reparatie of vervanging volledig voor jezelf. Maar wanneer je de telefoon verzekert, dan zijn deze kosten voor rekening van de verzekeraar. Met andere woorden: in ruil voor een premie koop je alle zorgen af. Je kunt de OnePlus-telefoon onder andere verzekeren tegen displayschade, vervanging, diefstal en meer. Andere schades zoals waterschade vallen meestal ook onder de dekking, hoewel dit per verzekering anders is. Een OnePlus 9 (Pro) verzekering afsluiten kan bij de volgende verzekeraars:

Beste OnePlus 9 (Pro) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je OnePlus 9 (Pro). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe OnePlus 9 (Pro), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je OnePlus 9 (Pro) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering