Samsung Galaxy A5 (2017) verzekering

Heb je de nieuwe Samsung Galaxy A5 (2017) besteld en vraag je je af welke verzekeringen mogelijk zijn? Dan ben je hier op SmartphoneProtect op het goede adres. Met een telefoonverzekering voor de Samsung Galaxy A5 (2017) kun je je indekken tegen risico op schade. Dit kan bijvoorbeeld schade zijn door het laten vallen van de smartphone maar ook waterschade en diefstal is te verzekeren. De voorwaarden verschillen per verzekeraar waardoor er geen “beste” verzekering is. Voor iedere situatie verschilt de benodigde dekking. Bekijk hieronder de verzekeraars die een verzekering hebben voor de Samsung Galaxy A5 (2017).

Beste Samsung Galaxy A5 (2017) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy A5 (2017). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Samsung Galaxy A5 (2017), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy A5 (2017) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering