Samsung Galaxy A7 (2018) verzekering

Met meerdere nieuwe smartphones in de A-serie is het de Samsung Galaxy A7 (2017) dat de eerste triple camera heeft. De innovatieve smartphone is perfect voor de fotograaf die alle beelden vastlegt. De Samsung Galaxy A7 (2018) heeft een groot scherm waardoor het risico op een gebroken scherm iets groter is. Het is iedereen wel eens overkomen; je laat de smartphone vallen en opeens wordt je dagelijks geconfronteerd met een spinnenweb op het scherm. Jammer genoeg is dit bijna nooit te voorkomen, hoe sterk het gebruikte glas ook is. Uiteraard is er ook nog het risico op verlies of diefstal. Wie draait dan voor de kosten op? Als je niet verzekerd bent dan hoef je niet te rekenen op de garantie en ben jezelf degene die voor een vervanging moet zorgen. Met een telefoonverzekering voor de Samsung Galaxy A7 (2018) kun je jezelf indekken tegen dit soort schadegevallen. Wat je precies kunt verzekeren verschilt per verzekeraar. Op dit moment kun je hier de Samsung Galaxy A7 (2018) verzekeren.

Samsung Galaxy A7 (2018)
5 (100%) 2 stemmen

Beste Samsung Galaxy A7 (2018) verzekeringen


nowgo telefoonverzekering
Verzeker je Samsung Galaxy A7 (2018) bij NowGo, ook voor tablet en laptop. Bereken direct de premie voor de Samsung Galaxy A7 (2018) op de website van NowGo.
Bekijk verzekering

simplesurance telefoonverzekering
Bij Simplesurance heb je een Samsung Galaxy A7 (2018) verzekering met een uitgebreide dekking voor schade. De verzekering voor de Samsung Galaxy A7 (2018) gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

smartphonepolis telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy A7 (2018); nu extra voordelig met een goede dekking. SmartphonePolis is er voor het verzekeren van een smartphone, tablet of laptop.
Bekijk verzekering