Samsung Galaxy A70 verzekering

Een verzekering nodig voor de Samsung Galaxy A70? Wie een nieuwe smartphone koopt, zoals dit A-model van Samsung, wil dat er niets mee gebeurt. Dat zou immers uiterst zonde zijn. Maar zoals je weet, kan schade op elk moment van de dag ontstaan. Vaak zelfs op de momenten waarop het totaal niet uitkomt. En als de schade plotseling ontstaat dan wordt je geconfronteerd met een noodzakelijke reparatie of vervanging. Ben je bereid om deze kosten zelf te dragen of loop je liever geen risico? Dat is de afweging die iedereen dient te maken, voordat besloten wordt een telefoonverzekering te nemen.

Het voordeel van de Samsung Galaxy A70 verzekeren is dat je je geen zorgen hoeft te maken. En dat voor een vast bedrag per maand. In feite koop je de risico’s af door maandelijks een kleine vergoeding te betalen. Voor dit vaste bedrag draai je zelf niet voor de kosten op, als je Samsung Galaxy A70 plotseling stuk gaat of gestolen wordt. De garantie? Daar hoef je niet op te rekenen. In dit soort gevallen kun je terugvallen op de telefoonverzekering. Bij deze verzekeraars kun je een verzekering vinden voor de Samsung Galaxy A70:

Beste Samsung Galaxy A70 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy A70. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Samsung Galaxy A70, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy A70 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering