Samsung Galaxy A71 verzekering

Ben je de eigenaar geworden van de nieuwe Samsung Galaxy A71? Dan wil je er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Maar iedereen weet dat de gemiddelde smartphone niet meer zo lang meegaat. Schade ligt immers altijd op de loer en soms betekent schade werkelijk het levenseinde van een smartphone. Het display beschadigd? Waterindringing? Het is niet vreemd dat de kosten van reparatie niet opwegen tegen de aankoop van een nieuw model.

Een case helpt om schade te voorkomen en een screenprotector houdt het display krasvrij. Maar geen enkele case of screenprotector kan garanderen dat schade nooit voorkomt. Daarom zoek je waarschijnlijk naar een manier om de Samsung Galaxy A71 te verzekeren. Want als je helemaal geen case of screenprotector gebruikt, dan wil je jezelf ook indekken tegen de mogelijke risico’s op schade. Zonder verzekering moet je alles zelf regelen en betalen. En als je dat niet wilt, dan is een verzekering voor de Galaxy A71 een verstandige keuze.

Om alle risico’s op schade uit te sluiten is het mogelijk om een verzekering te nemen voor de Galaxy A71. Andere schades zoals diefstal en waterschade vallen meestal ook onder de dekking van de Galaxy A71 verzekering, hoewel dit per verzekeraar verschilt. Een verzekering voor de Samsung Galaxy A71 kun je afsluiten bij de volgende verzekeraars:

Beste Samsung Galaxy A71 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy A71. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Samsung Galaxy A71, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy A71 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering