Samsung Galaxy A8 (2018) verzekering

Een verzekering nodig voor de Samsung Galaxy A8 (2018)? Dat is goed te begrijpen als je deze smartphone besteld hebt. De nieuwe Samsung telefoon is één van de beste middenklassers die je kunt kopen en daar hoort een prijs bij. In het geval van de Samsung Galaxy A8 (2018) is dit nog altijd een paar honderd euro. Wat als er iets mee gebeurt? Dan is de garantie die Samsung biedt niet genoeg. Deze garantie dekt namelijk enkel de gebreken die aan de fabrikant toe te wijzen zijn, niet de schade die ontstaat door ongelukjes. Ga je per ongeluk op de Galaxy A8 (2018) staan waardoor het toestel doorbuigt dan krijg je niets vergoed door de garantie. De volledig kosten van het herstel zijn voor je eigen rekening. Hetzelfde geldt voor diefstal. Stel dat de smartphone gestolen wordt terwijl je de nodige beveiligingsmaatregelen getroffen had. De garantie? Daar hoef je niet op te rekenen. In dit soort gevallen kun je terugvallen op de telefoonverzekering. Bij deze verzekeraars kun je een verzekering vinden voor de Galaxy A8 (2018):

Beste Samsung Galaxy A8 (2018) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy A8 (2018). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Samsung Galaxy A8 (2018), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy A8 (2018) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering