Samsung Galaxy A8 (2018) verzekering

Een verzekering nodig voor de Samsung Galaxy A8 (2018)? Dat is goed te begrijpen als je deze smartphone besteld hebt. De nieuwe Samsung telefoon is één van de beste middenklassers die je kunt kopen en daar hoort een prijs bij. In het geval van de Samsung Galaxy A8 (2018) is dit nog altijd een paar honderd euro. Wat als er iets mee gebeurt? Dan is de garantie die Samsung biedt niet genoeg. Deze garantie dekt namelijk enkel de gebreken die aan de fabrikant toe te wijzen zijn, niet de schade die ontstaat door ongelukjes. Ga je per ongeluk op de Galaxy A8 (2018) staan waardoor het toestel doorbuigt dan krijg je niets vergoed door de garantie. De volledig kosten van het herstel zijn voor je eigen rekening. Hetzelfde geldt voor diefstal. Stel dat de smartphone gestolen wordt terwijl je de nodige beveiligingsmaatregelen getroffen had. De garantie? Daar hoef je niet op te rekenen. In dit soort gevallen kun je terugvallen op de telefoonverzekering. Bij deze verzekeraars kun je een verzekering vinden voor de Galaxy A8 (2018):

Samsung Galaxy A8 (2018)
4.7 (93.33%) 3 stemmen

Beste Samsung Galaxy A8 (2018) verzekeringen


nowgo telefoonverzekering
Verzeker je Samsung Galaxy A8 (2018) bij NowGo, ook voor tablet en laptop. Bereken direct de premie voor de Samsung Galaxy A8 (2018) op de website van NowGo.
Bekijk verzekering

simplesurance telefoonverzekering
Bij Simplesurance heb je een Samsung Galaxy A8 (2018) verzekering met een uitgebreide dekking voor schade. De verzekering voor de Samsung Galaxy A8 (2018) gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

smartphonepolis telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy A8 (2018); nu extra voordelig met een goede dekking. SmartphonePolis is er voor het verzekeren van een smartphone, tablet of laptop.
Bekijk verzekering