Samsung Galaxy A80 verzekering

De Samsung Galaxy A80 besteld? Dan vraag je je natuurlijk af hoe je deze baanbrekende smartphone kunt beschermen. En dat is nogal lastig dankzij de roterende frontcamera die tevoorschijn komt als je een selfie maakt. Het is een grensverleggend ontwerp, met een gevolg voor de bescherming. Zo is er geen IP-rating vastgesteld, waardoor er meer risico is op water- en stofschade. Maar ook zorgt de slider ervoor dat cases en hoesjes niet de volledige bescherming kunnen bieden. Risico op schade bestaat altijd, maar bij de Galaxy A80 is dit risico wat groter dan bij andere smartphones van Samsung.

De garantie? Daar hoef je niet op te rekenen als het schade door gebruik is. Deze vergoedt alleen de mechanische schade, bijvoorbeeld als de slider niet meer werkt. Vallen, stoten en diefstal vallen niet onder de garantie, net als alle andere vormen van schade die Samsung niet aangerekend kunnen worden. En dat zijn er nogal wat. Voor al deze situaties is de verzekering voor de Samsung Galaxy A80. Er zijn verzekeringen voor de Samsung Galaxy A80 beschikbaar bij meerdere verzekeraars. Deze verzekeraars bieden een Samsung Galaxy A80 verzekering aan:

Beste Samsung Galaxy A80 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy A80. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Samsung Galaxy A80, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

verzekeruzelf telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy A80 binnen en met Buitenhuisrisico; nu extra voordelig met een goede inboedeldekking van Verzekeruzelf.
Bekijk verzekering