Samsung Galaxy Fold verzekering

Het is de allereerste opvouwbare telefoon van Samsung; de innovatieve Samsung Galaxy Fold. Ben je sinds kort de eigenaar van een Samsung Galaxy Fold? Of heb je de Fold besteld? Dan is het slim om te kijken naar manieren hoe je dit dure toestel kunt beschermen. Een smartphone met deze waarde wil je immers zo lang mogelijk heel houden. Maar hoe goed je ook je best doet, jammer genoeg ligt schade altijd op de loer. En dit geldt nog meer voor een opvouwbare telefoon zoals de Samsung Galaxy Fold. Dankzij het vouwen brengt dit geheel nieuwe risico’s met zich mee, die je niet hebt bij de “normale” smartphones.

Het is bovendien altijd mogelijk dat er op de één of andere manier schade ontstaat, vaak zelfs op de momenten waarop je het niet kunt gebruiken. Je laat de Galaxy Fold bijvoorbeeld uit je handen glijden waardoor het op de steenharde grond valt. Of je verliest het toestel terwijl je aan het fietsen bent. Schades van vele honderden euro’s zijn het gevolg, misschien zelfs nog meer, die je zelf moet betalen als je niet verzekerd bent.

De standaardgarantie die door Samsung geleverd wordt helpt je alleen bij gebreken die de schuld zijn van Samsung. Alle schade die je zelf veroorzaakt valt er niet onder, zelfs niet als de schade per ongeluk gebeurt. Vallen, stoten, diefstal en verlies van de Galaxy Fold vallen bijvoorbeeld niet onder de dekking van de garantie. Als je niet zelf voor de eventuele kosten wilt opdraaien dan is een verzekering voor de Samsung Galaxy Fold vereist. De opvouwbare smartphone van Samsung kun je verzekeren bij de volgende verzekeraars:

Beste Samsung Galaxy Fold verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy Fold. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Samsung Galaxy Fold, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

verzekeruzelf telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy Fold binnen en met Buitenhuisrisico; nu extra voordelig met een goede inboedeldekking van Verzekeruzelf.
Bekijk verzekering