Samsung Galaxy J7 (2017) verzekering

Met drie nieuwe smartphones in de J-serie is het de Samsung Galaxy J7 (2017) dat de beste specificaties heeft. De Samsung Galaxy J3 en J5 (2017) zijn geen verkeerde smartphones maar jij hebt de beste van de drie gekocht. De J7 smartphone heeft een groot scherm waardoor het risico op een gebroken scherm iets groter is. Het is iedereen wel eens overkomen; je laat de smartphone vallen en opeens zit er een spinnenweb op het display. Jammer genoeg zijn alle smartphoneschermen breekbaar. Met een telefoonverzekering voor de Samsung Galaxy J7 (2017) kun je jezelf indekken tegen dit soort schadegevallen. En wat denk je van diefstal? Ook dit is te verzekeren. Wat je precies kunt verzekeren verschilt per verzekeraar. Op dit moment kun je hier de Samsung Galaxy J7 (2017) verzekeren.

Beste Samsung Galaxy J7 (2017) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy J7 (2017). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Samsung Galaxy J7 (2017), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy J7 (2017) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering