Samsung Galaxy Note 10 (+) verzekering

De Samsung Galaxy Note 10: een prachtige smartphone dat voorzien is van de allerlaatste technieken. Een bijzondere frontcamera, verwerkt in het scherm, de nieuwste chipset, meer RAM dan ooit en 3 of 4 hoofdcamera’s. Iedereen begrijpt waarom de Samsung Galaxy Note 10 (+) zo populair is. Maar dit alles komt tegen een prijs, waardoor je al snel een smartphone ter waarde van zo’n 1000 euro in je zak hebt. Daar ben je zuinig op. Alleen heb je niet alle risico’s zelf in de hand. Hoe voorzichtig je ook omgaat met de Samsung Galaxy Note 10 (+), schade ligt altijd op de loer.

De Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+ hebben een vrij groot scherm waardoor het risico op een gebroken scherm ook iets groter is. Jammer genoeg is schermschade bijna nooit te voorkomen, hoe sterk het gebruikte glas ook is. En een prijzige smartphone zoals dit model is ook nog eens aantrekkelijk materiaal om gestolen te worden. Al deze risico’s, wil je die wel lopen? Of gebruik je de smartphone liever zonder zorgen? Als je niet verzekerd bent dan hoef je niet te rekenen op de fabrieksgarantie en de inboedelverzekering laat ook vaak afweten. Met andere woorden: je bent zelf degene die voor een vervanging moet zorgen. Met een telefoonverzekering voor de Samsung Galaxy Note 10 (+) kun je jezelf indekken tegen dit soort schadegevallen. Wat je precies kunt verzekeren verschilt per verzekeraar. Op dit moment kun je bij deze verzekeraars de Samsung Galaxy Note 10 (+) verzekeren.

Beste Samsung Galaxy Note 10 (+) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy Note 10 (+). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Samsung Galaxy Note 10 (+), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy Note 10 (+) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering