Samsung Galaxy Note 20 (+ Ultra) verzekering

De Samsung Galaxy Note 20: een bijzondere smartphone voorzien van de beste specificaties. Zowel de Ultra-versie als de “normale” variant zijn uitgerust met een groot display, voortreffelijke camera’s en krachtige onderdelen. Zoals je mag verwachten van een Note-telefoon leveren ze hoge prestaties. En dat heeft een prijs, waardoor je al snel een smartphone ter waarde van 1000 euro of meer bij je draagt. Het laatste wat je wilt, is dat het toestel beschadigd raakt of compleet verloren gaat. Hoe voorzichtig je ook omgaat met de Samsung Galaxy Note 20 (of 20 Ultra), schade ligt altijd op de loer. Sterker nog: het is bijna niet mogelijk om enige vorm van schade te voorkomen. Dat merken we allemaal als we na twee jaar de smartphone eens goed bekijken.

De Samsung Galaxy Note 20 en de Note 20 Ultra hebben beiden een fors display. De één is voorzien van een 6,7-inch scherm, de ander van een 6,9-inch display. Het formaat maakt het lastiger om vast te houden met één hand en daardoor is het risico op een gebroken scherm ook wat groter. Hoewel de smartphones zijn voorzien van ultrasterk glas van Gorilla is het nog altijd mogelijk om het te beschadigen. Glas kan altijd stuk. En een “dure” smartphone zoals de Note 20 is ook nog eens aantrekkelijk genoeg om gestolen te worden. Al deze risico’s, ben je wel bereid om zelf voor de kosten op te draaien? Of gebruik je de Note 20 (Ultra) liever zonder zorgen?

Bij schade hoef je niet te rekenen op de fabrieksgarantie. Met andere woorden: je bent zelf degene die voor een prijzige reparatie of vervanging moet zorgen. Met een telefoonverzekering voor de Samsung Galaxy Note 20 ( Ultra) kun je jezelf indekken tegen schade. Wat je precies kunt verzekeren verschilt per verzekeraar. Op dit moment kun je bij deze verzekeraars de Samsung Galaxy Note 20 (+ Ultra) verzekeren.

Beste Samsung Galaxy Note 20 (+ Ultra) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy Note 20 (+ Ultra). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy Note 20 (+ Ultra) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering