Samsung Galaxy Note 8 verzekering

Een verzekering nodig voor de Samsung Galaxy Note 8? Dat is goed te begrijpen. De prijzige phablet is één van de beste phablets die je kunt kopen en daar hoort een bepaalde prijs bij. In het geval van de Note 8 is het zelfs één van de duurste smartphones die te koop is. Wat als er iets mee gebeurt? Dan is de garantie niet genoeg. De garantie dekt namelijk alleen de gebreken die aan de fabrikant toe te wijzen zijn, niet de schade die ontstaat door ongelukjes. Ga je per ongeluk op de nieuwe Note zitten waardoor het toestel doorbuigt en je krijgt niets terug van de garantie. De volledig kosten van de reparatie zijn voor je eigen rekening. Hetzelfde geldt voor diefstal. Stel dat de phablet gestolen wordt terwijl je de nodige beveiligingsmaatregelen getroffen had. De garantie? Daar hoef je niet op te rekenen. In dit soort gevallen kun je terugvallen op de telefoonverzekering. Bij deze verzekeraars kun je een verzekering vinden voor de Galaxy Note 8:

Beste Samsung Galaxy Note 8 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy Note 8. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Samsung Galaxy Note 8, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy Note 8 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering