Samsung Galaxy Note 9 verzekering

Een verzekering nodig voor de Samsung Galaxy Note 9? Dat is goed te begrijpen als je deze smartphone besteld hebt. De nieuwe Note is één van de beste high-end telefoons die je kunt kopen en daar hoort een prijs bij. In het geval van de Samsung Galaxy Note 9 is dit nog altijd richting duizend euro. Wat als er iets met de smartphone gebeurt? Dan is de garantie die Samsung biedt niet genoeg voor je. De garantie van de fabrikant dekt namelijk alleen de gebreken die aan de fabrikant toe te wijzen zijn, niet de schade die ontstaat door ongelukjes. Ga je per ongeluk op de Samsung Galaxy Note 9 staan waardoor het toestel doorbuigt? Dan krijg je niets vergoed door de garantie en ben je zelf verantwoordelijk voor de schade. De volledig kosten van het herstel of vervanging zijn voor je eigen rekening. Dit geldt ook voor diefstal. Stel dat de Note 9 gestolen wordt terwijl je aan het sporten bent? De garantie hoef je niet op te rekenen. In dit soort gevallen kun je terugvallen op de telefoonverzekering. Bij deze verzekeraars kun je een verzekering vinden voor de Samsung Galaxy Note 9:

Samsung Galaxy Note 9
4.8 (95%) 4 stemmen

Beste Samsung Galaxy Note 9 verzekeringen


nowgo telefoonverzekering
Verzeker je Samsung Galaxy Note 9 bij NowGo, ook voor tablet en laptop. Bereken direct de premie voor de Samsung Galaxy Note 9 op de website van NowGo.
Bekijk verzekering

simplesurance telefoonverzekering
Bij Simplesurance heb je een Samsung Galaxy Note 9 verzekering met een uitgebreide dekking voor schade. De verzekering voor de Samsung Galaxy Note 9 gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

smartphonepolis telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy Note 9; nu extra voordelig met een goede dekking. SmartphonePolis is er voor het verzekeren van een smartphone, tablet of laptop.
Bekijk verzekering