Samsung Galaxy Note 9 verzekering

Een verzekering nodig voor de Samsung Galaxy Note 9? Dat is goed te begrijpen als je deze smartphone besteld hebt. De nieuwe Note is één van de beste high-end telefoons die je kunt kopen en daar hoort een prijs bij. In het geval van de Samsung Galaxy Note 9 is dit nog altijd richting duizend euro. Wat als er iets met de smartphone gebeurt? Dan is de garantie die Samsung biedt niet genoeg voor je. De garantie van de fabrikant dekt namelijk alleen de gebreken die aan de fabrikant toe te wijzen zijn, niet de schade die ontstaat door ongelukjes. Ga je per ongeluk op de Samsung Galaxy Note 9 staan waardoor het toestel doorbuigt? Dan krijg je niets vergoed door de garantie en ben je zelf verantwoordelijk voor de schade. De volledig kosten van het herstel of vervanging zijn voor je eigen rekening. Dit geldt ook voor diefstal. Stel dat de Note 9 gestolen wordt terwijl je aan het sporten bent? De garantie hoef je niet op te rekenen. In dit soort gevallen kun je terugvallen op de telefoonverzekering. Bij deze verzekeraars kun je een verzekering vinden voor de Samsung Galaxy Note 9:

Beste Samsung Galaxy Note 9 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy Note 9. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Samsung Galaxy Note 9, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy Note 9 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering