Samsung Galaxy S10 (Plus + S10e) verzekering

Een Samsung Galaxy S10, S10e of S10+ besteld? Dan vraag je je natuurlijk af hoe je dit nieuwe Samsung model zo lang mogelijk heel kunt houden. Een screenprotector helpt en ook een hoesje beschermt het toestel tegen mogelijke gevaren. Maar hoe goed je ook oplet, schade is altijd mogelijk. Bovendien houdt is de extra dikte van een hoesje niet bij iedereen geliefd. Zonder case of hoes ziet de Galaxy S10 versie die je hebt besteld er natuurlijk veel beter uit. En wat doe je als je nieuwe Galaxy S10 gestolen wordt of opeens uit je broekzak of handtas verdwenen is?

Bij schade door vallen, stoten of hoge druk hoef je niet te rekenen op de fabrieksgarantie. Dit geldt ook voor de gevallen waarbij je Galaxy gestolen wordt. Dankzij de hoge waarde is een reparatie niet goedkoop en een vervanging al helemaal niet. Daarom bestaat de telefoonverzekering. Net als alle andere zaken in het leven is ook de smartphone te verzekeren. Voor een smartphone van vele honderden euro’s is dit waarschijnlijk niet eens een slecht idee. Met een telefoonverzekering kun je je verzekeren tegen allerlei risico’s die je niet wilt lopen. Er zijn verzekeringen voor de Samsung Galaxy S10, S10 Plus en S10e beschikbaar bij meerdere verzekeraars. Deze verzekeraars bieden een Samsung Galaxy S10 (Plus + S10e) verzekering aan:

Samsung Galaxy S10 (Plus + S10e)
4.6 (92%) 10 stemmen

Beste Samsung Galaxy S10 (Plus + S10e) verzekeringen


nowgo telefoonverzekering
Verzeker je Samsung Galaxy S10 (Plus + S10e) bij NowGo, ook voor tablet en laptop. Bereken direct de premie voor de Samsung Galaxy S10 (Plus + S10e) op de website van NowGo.
Bekijk verzekering

simplesurance telefoonverzekering
Bij Simplesurance heb je een Samsung Galaxy S10 (Plus + S10e) verzekering met een uitgebreide dekking voor schade. De verzekering voor de Samsung Galaxy S10 (Plus + S10e) gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

smartphonepolis telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy S10 (Plus + S10e); nu extra voordelig met een goede dekking. SmartphonePolis is er voor het verzekeren van een smartphone, tablet of laptop.
Bekijk verzekering