Samsung Galaxy S20 (Ultra & Plus) verzekering

2020 is het jaar waarin de ultrakrachtige Samsung Galaxy S20 is uitgebracht. Samen met de Samsung Galaxy S20 Plus en Ultra brengt de S20 de beste kwaliteit naar de Nederlandse winkelschappen. Als de vlaggenschipmodellen van Samsung is werkelijk op niets bespaard. Dat gaat samen met een bijpassende vraagprijs van vele honderden euro’s. Met andere woorden: welk model van de S20-serie je ook kiest, het vertegenwoordigd een behoorlijke waarde. En dat betekent een risico.

De Samsung Galaxy S20-serie beschikt over een zogenoemd Infinity-O display met frontcamera in het scherm en uiterst dunne randen. Hoewel het glas aardig sterk is, is het niet te voorkomen dat dit ooit een keer stuk gaat. Schermschade ligt altijd op de loer bij een smartphone, hoe sterk het glas ook is. Uiteraard is er ook nog het risico op diefstal en andere schades. De garantie is niet bedoeld voor deze vormen van schade. En dat betekent dat je zelf opdraait voor de kosten van vervanging of reparatie.

Met een telefoonverzekering voor de Samsung Galaxy S20 (Ultra & Plus) kun je jezelf indekken tegen dit soort schadegevallen. Wat je precies kunt verzekeren verschilt per verzekeraar. Op dit moment kun je hier de Samsung Galaxy S20 (Ultra & Plus) verzekeren.

Beste Samsung Galaxy S20 (Ultra & Plus) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy S20 (Ultra & Plus). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Samsung Galaxy S20 (Ultra & Plus), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy S20 (Ultra & Plus) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering