Samsung Galaxy S21 (+ Ultra) verzekering

Een verzekering nodig voor de Samsung Galaxy S21, S21+ of S21 Ultra? Wie een nieuwe smartphone koopt, zoals dit S21-model van Samsung, wil dat er niets mee gebeurt. Maar laten we eerlijk zijn: wie heeft er niet eens schade gehad? Het is bijna niet te voor komen. Het is zonder, maar schade kan op elk moment van de dag ontstaan. Vaak zelfs op de momenten waarop je het niet verwacht. En als dat gebeurt, dan sta je voor de keuze: laat ik het toestel maken of koop ik een nieuwe telefoon?

Welke keuze je ook maakt, het kost geld. In het geval van de Samsung Galaxy S21 (+ Ultra) ook nog eens best veel geld. Want een vervanging staat gelijk aan een bedrag van vele honderden euro’s. Op de fabrieksgarantie hoef je niet te rekenen, omdat deze alleen geldt voor mechanische gebreken die toe te wijzen zijn aan de fabrikant. Vallen, stoten, diefstal: ze vallen niet onder deze garantie. Alle kosten zijn dus voor eigen rekening. Ben je bereid om deze kosten zelf te dragen of loop je liever geen risico? Dat is de afweging die iedereen dient te maken, voordat je besluit om een telefoonverzekering te nemen.

Het voordeel van het verzekeren van de Samsung Galaxy S21 (+ Ultra)verzekeren is dat het deze zorgen wegneemt. En dat voor een klein bedrag per maand – in verhouding tot de toestelkosten. Voor een vast bedrag draai je niet zelf voor de kosten op, maar de verzekeraar. Als je de Samsung Galaxy S21 (+ Ultra) laat vallen of wanneer het plotseling stuk gaat, kun je op de verzekering terugvallen. Bij deze verzekeraars valt de Samsung Galaxy S21 (+ Ultra) onder de dekking:

Beste Samsung Galaxy S21 (+ Ultra) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy S21 (+ Ultra). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Samsung Galaxy S21 (+ Ultra), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy S21 (+ Ultra) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering