Samsung Galaxy S22 (+ Ultra) verzekering

De Samsung Galaxy S22: het is dé smartphone van Samsung voor het jaar 2022. Terwijl het instapmodel als voorzien is van de beste specificaties, heeft Samsung ook nog een Samsung Galaxy S22+ model en een Ultra-variant voor nóg meer goeds. Zowel de Ultra-versie als de “normale” varianten zijn uitgerust met een prachtig display, uitmuntende camera’s en kwaliteitsonderdelen. Zoals je mag verwachten van een Galaxy S-telefoon leveren ze allemaal de beste prestaties. En zoals we allemaal weten: kwaliteit heeft een prijs, waardoor je al snel een smartphone ter waarde van 900 euro of meer bij je draagt.

Wat niemand wil is dat het nieuwe toestel gestolen wordt, beschadigd raakt of niet meer werkt door een val. Maar tegelijkertijd weten we ook dat het onmogelijk is om je telefoon te beschermen tegen alle risico’s. Hoe voorzichtig je ook bent met je Samsung Galaxy S22 (of S22+ of S22 Ultra)), schade is altijd een risico. Sterker nog: bij een standaard gebruiksduur van 24 maanden is het bijna onmogelijk om enige vorm van schade te voorkomen.

Al deze risico’s, ben je bereid om zelf voor de kosten op te draaien bij schade of diefstal? Of gebruik je de Samsung Galaxy S22 (+ Ultra) liever zonder zorgen? Met een telefoonverzekering voor de Samsung Galaxy S22-serie kun je jezelf indekken tegen verschillende vormen van schade. Wat je precies kunt verzekeren verschilt per verzekeraar. Op dit moment kun je bij deze verzekeraars de Samsung Galaxy S22-telefoons verzekeren.

Beste Samsung Galaxy S22 (+ Ultra) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy S22 (+ Ultra). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy S22 (+ Ultra) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering