Samsung Galaxy S8 (Plus) verzekering

Een Samsung Galaxy S8 of S8+ gekocht en nu vraag je je af of een verzekering nodig is? Hoewel het per persoon verschilt is het voor de meeste gebruikers aan te raden om een verzekering te nemen als de smartphone een hoge waarde vertegenwoordigd. Voor de meeste gebruikers is de waarde van de Galaxy S8 te hoog om direct een nieuw toestel los aan te schaffen als het door een ongelukje volledig defect raakt. In de broek laten zitten tijdens het werken waardoor het geplet is? Dan kan de schade enorm oplopen tot honderden euro’s. Doordat de smartphone een erg groot display heeft en tegelijkertijd dun is kan het maar tegen een bepaalde mate van druk. Het glas is weliswaar sterker door de Gorilla Glass technologie maar het kan nog altijd kapot. Hetzelfde geldt voor de behuizing. Deze is water- en stofdicht met een IP68 certificatie maar dan is waterschade nog steeds mogelijk. Tegen al dit soort risico’s is er de telefoonverzekering waarmee je kunt voorkomen dat jij degene bent die opdraait voor de kosten. Deze verzekeraars bieden een Samsung Galaxy S8 of S8+ verzekering aan:

Samsung Galaxy S8 (Plus)
4.8 (96%) 5 stemmen

Beste Samsung Galaxy S8 (Plus) verzekeringen


nowgo telefoonverzekering
Verzeker je Samsung Galaxy S8 (Plus) bij NowGo, ook voor tablet en laptop. Bereken direct de premie voor de Samsung Galaxy S8 (Plus) op de website van NowGo.
Bekijk verzekering

simplesurance telefoonverzekering
Bij Simplesurance heb je een Samsung Galaxy S8 (Plus) verzekering met een uitgebreide dekking voor schade. De verzekering voor de Samsung Galaxy S8 (Plus) gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

smartphonepolis telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy S8 (Plus); nu extra voordelig met een goede dekking. SmartphonePolis is er voor het verzekeren van een smartphone, tablet of laptop.
Bekijk verzekering