Samsung Galaxy S8 (Plus) verzekering

Een Samsung Galaxy S8 of S8+ gekocht en nu vraag je je af of een verzekering nodig is? Hoewel het per persoon verschilt is het voor de meeste gebruikers aan te raden om een verzekering te nemen als de smartphone een hoge waarde vertegenwoordigd. Voor de meeste gebruikers is de waarde van de Galaxy S8 te hoog om direct een nieuw toestel los aan te schaffen als het door een ongelukje volledig defect raakt. In de broek laten zitten tijdens het werken waardoor het geplet is? Dan kan de schade enorm oplopen tot honderden euro’s. Doordat de smartphone een erg groot display heeft en tegelijkertijd dun is kan het maar tegen een bepaalde mate van druk. Het glas is weliswaar sterker door de Gorilla Glass technologie maar het kan nog altijd kapot. Hetzelfde geldt voor de behuizing. Deze is water- en stofdicht met een IP68 certificatie maar dan is waterschade nog steeds mogelijk. Tegen al dit soort risico’s is er de telefoonverzekering waarmee je kunt voorkomen dat jij degene bent die opdraait voor de kosten. Deze verzekeraars bieden een Samsung Galaxy S8 of S8+ verzekering aan:

Beste Samsung Galaxy S8 (Plus) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy S8 (Plus). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Samsung Galaxy S8 (Plus), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy S8 (Plus) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering