Samsung Galaxy S9 (Plus) verzekering

Een Samsung Galaxy S9 of S9+ besteld? Dan vraag je je natuurlijk af hoe je dit prijzige toestel kunt beschermen. Een case of hoesje beschermt de smartphone tegen schade maar ook dan is het nog altijd mogelijk dat er schade ontstaat. Bovendien houdt niet iedereen van een hoesje en daarom is er een verzekering voor de smartphone. Een hoesje of case beschermt de Samsung Galaxy S9 (Plus) ook niet voor diefstal. Hoewel het per persoon anders is geldt dat een verzekering voor de meeste gebruikers aan te raden is als een smartphone een hoge waarde vertegenwoordigd. Bij de Samsung Galaxy S9 (Plus) gaat het om een bedrag van bijna 1000 euro waardoor een verzekering het overwegen waard is. Stel dat de smartphone stuk gaat door een val op de grond dan heeft niet iedereen het geld klaar liggen om direct een nieuw model aan te schaffen. Hetzelfde geldt voor de situatie waarin de smartphone gestolen wordt. De garantie vergoedt alleen de schade ontstaan door mechanische gebreken maar niet de schade door ongelukjes of diefstal. Met een telefoonverzekering kun je je verzekeren tegen deze risico’s. Er zijn verzekeringen voor de Samsung Galaxy S9 en S9+ beschikbaar bij meerdere verzekeraars. Deze verzekeraars bieden een Samsung Galaxy S9 (Plus) verzekering aan:

Samsung Galaxy S9 (Plus)
4.7 (94.29%) 7 stemmen

Beste Samsung Galaxy S9 (Plus) verzekeringen


nowgo telefoonverzekering
Verzeker je Samsung Galaxy S9 (Plus) bij NowGo, ook voor tablet en laptop. Bereken direct de premie voor de Samsung Galaxy S9 (Plus) op de website van NowGo.
Bekijk verzekering

simplesurance telefoonverzekering
Bij Simplesurance heb je een Samsung Galaxy S9 (Plus) verzekering met een uitgebreide dekking voor schade. De verzekering voor de Samsung Galaxy S9 (Plus) gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

smartphonepolis telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy S9 (Plus); nu extra voordelig met een goede dekking. SmartphonePolis is er voor het verzekeren van een smartphone, tablet of laptop.
Bekijk verzekering