Samsung Galaxy S9 (Plus) verzekering

Een Samsung Galaxy S9 of S9+ besteld? Dan vraag je je natuurlijk af hoe je dit prijzige toestel kunt beschermen. Een case of hoesje beschermt de smartphone tegen schade maar ook dan is het nog altijd mogelijk dat er schade ontstaat. Bovendien houdt niet iedereen van een hoesje en daarom is er een verzekering voor de smartphone. Een hoesje of case beschermt de Samsung Galaxy S9 (Plus) ook niet voor diefstal. Hoewel het per persoon anders is geldt dat een verzekering voor de meeste gebruikers aan te raden is als een smartphone een hoge waarde vertegenwoordigd. Bij de Samsung Galaxy S9 (Plus) gaat het om een bedrag van bijna 1000 euro waardoor een verzekering het overwegen waard is. Stel dat de smartphone stuk gaat door een val op de grond dan heeft niet iedereen het geld klaar liggen om direct een nieuw model aan te schaffen. Hetzelfde geldt voor de situatie waarin de smartphone gestolen wordt. De garantie vergoedt alleen de schade ontstaan door mechanische gebreken maar niet de schade door ongelukjes of diefstal. Met een telefoonverzekering kun je je verzekeren tegen deze risico’s. Er zijn verzekeringen voor de Samsung Galaxy S9 en S9+ beschikbaar bij meerdere verzekeraars. Deze verzekeraars bieden een Samsung Galaxy S9 (Plus) verzekering aan:

Beste Samsung Galaxy S9 (Plus) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy S9 (Plus). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy S9 (Plus) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering