Samsung Galaxy Z Flip 3 verzekering

Een verzekering nodig voor de Samsung Galaxy Z Flip 3? Als de goedkoopste opvouwbare smartphone van Samsung ooit zijn er steeds meer mensen die kiezen voor een vouwbare telefoon. Dankzij de lage adviesprijs is de Samsung Galaxy Z Flip 3 een reële optie om te overwegen voor iedereen die voorheen graag voor een premium smartphone ging. Maar in tegenstelling tot een ‘normale’ premium telefoon is de Samsung Galaxy Z Flip 3 van een ander kaliber.

Toegegeven, het is een unieke smartphone-ervaring. Maar een vouwbare telefoon komt ook met de nodige risico’s. Het glas is minder sterk, het vouwen maakt het risico op schade groter en de telefoon is niet beschermd tegen stofindringing. Hoewel de Samsung Galaxy Z Flip 3 nu wel beschermd is tegen waterdruppels is het nog steeds niet vergelijkbaar met een wat normale telefoon. Al deze risico’s zorgen ervoor dat een verzekering voor de Samsung Galaxy Z Flip 3 best wel verstandig is.

Het voordeel van het verzekeren van de Samsung Galaxy Z Flip 3 is dat de meeste vormen van schade door de verzekering worden vergoed. Glasschade of een kapot display? Gestolen? Of in een put laten vallen? Het zijn de typische voorvallen die gedekt worden door een verzekering. Als je de Samsung Galaxy Z Flip 3 beschadigt kun je in de meeste gevallen op de verzekering terugvallen. Bij deze verzekeraars valt de Samsung Galaxy Z Flip 3 onder de dekking:

Beste Samsung Galaxy Z Flip 3 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy Z Flip 3. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy Z Flip 3 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering