Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekering

Een verzekering nodig voor de vierde versie van de Samsung Galaxy Z Flip? Met een schappelijke prijs is de Samsung Galaxy Z Flip 4 een favoriete keuze voor mensen die willen kennismaken met de opvouwbare smartphone. Het is een stukje technologie waar iedereen op den duur mee kennismaakt. Maar omdat het nu nog redelijk nieuw is, is de prijs er ook naar. Een nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 4 gaat immers niet voor minder dan 1.000 euro over de toonbank.

Gezien het hoge aankoopbedrag mag je wel wat van de telefoon verwachten. Betrouwbare prestaties, sterk glas en voldoende opslagruimte: het is allemaal aanwezig. Maar ondanks dat Samsung aan alles heeft gedacht, zijn er ook een aantal risico’s bij het gebruik van een opvouwbaar model. Dankzij de scharnier, het flexibele display en alle bijkomende technologieën is het risico op schade nu eenmaal groter. Daar komt nog bij dat een opvouwbare telefoon interessanter is voor dieven. Al deze risico’s zijn de redenen dat een verzekering voor de Samsung Galaxy Z Flip 4 eigenlijk best wel verstandig is.

Het voordeel van het verzekeren van de Samsung Galaxy Z Flip 4 is dat je niet zelf verantwoordelijk bent voor schade die onder de dekking valt. Mocht er sprake zijn van schade onder de dekking, dan verzorgt de verzekeraar voor een reparatie of vervanging. Bij deze verzekeraars valt de Samsung Galaxy Z Flip 4 onder de dekking:

Beste Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy Z Flip 4. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy Z Flip 4 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering