Samsung Galaxy Z Fold 2 verzekering

Samsung heeft de eerste opvouwbare telefoon een upgrade gegeven: de verbeterde Samsung Galaxy Fold is gelanceerd als de Samsung Galaxy Z Fold 2. In meerdere opzichten is de vouwtelefoon verbeterd, geüpgraded en geperfectioneerd. Ben je sinds kort de eigenaar van een Samsung Galaxy Z Fold 2? Of heb je de Z Fold 2 besteld? Dan is het slim om te kijken naar manieren hoe je dit high-end toestel kunt beschermen. Een smartphone met deze waarde wil je immers heel houden, het liefst zo lang mogelijk. Maar zoals we allemaal weten, ligt schade altijd op de loer. En dit geldt nog meer voor een vouwtelefoon zoals de Samsung Galaxy Z Fold 2. Dankzij de scharnier, vouwbaar scherm en bewegingsmogelijkheden brengt dit innovatieve een aantal unieke risico’s met zich mee.

Niet alleen heb je te maken met de “normale” risico’s zoals diefstal en valschade, ook is de Samsung Galaxy Z Fold 2 minder goed bestand tegen water en stof. Niet verrassend natuurlijk, omdat er nogal beweegt in de geavanceerde scharnier. Schades van vele honderden euro’s (of meer) kunnen het gevolg zijn. En dit zijn kosten die je zelf moet dragen als je niet verzekerd bent.

De standaardgarantie die door Samsung geleverd wordt? Daar kun je alleen aanspraak op maken bij gebreken die de schuld zijn van Samsung. Alle schade die je zelf veroorzaakt aan de Samsung Galaxy Z Fold 2, valt er niet onder. Zelfs niet als de schade per ongeluk is gebeurd. Vallen, stoten, diefstal en verlies van de Samsung Galaxy Z Fold 2 vallen niet onder de garantiedekking. Als je niet zelf voor de eventuele kosten wilt opdraaien, dan is een verzekering voor de Samsung Galaxy Z Fold 2 verstandig. De nieuwe vouwtelefoon van Samsung kun je verzekeren bij de volgende verzekeraars:

Beste Samsung Galaxy Z Fold 2 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy Z Fold 2. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 2, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy Z Fold 2 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering