Samsung Galaxy Z Fold 3 verzekering

Een verzekering nodig voor de Samsung Galaxy Z Fold 3? Er is niemand die vreemd opkijkt als je zegt dat je een smartphone zoals de Samsung Galaxy Z Fold 3 verzekert. Het is immers zo’n geavanceerde en prijzige telefoon dat het een verzekering waard is. Want stel dat je de Samsung Galaxy Z Fold 3 nog maar net hebt en je laat het toestel per ongeluk vallen: wil je dan zelf volledig voor de kosten opdraaien? Als je het de meeste mensen vraagt, dan zouden ze enorm balen wanneer dat gebeurt. Met een verzekering voor de Samsung Galaxy Z Fold 3 kun je jezelf indekken tegen dergelijke risico’s.

Een verzekering voor de Samsung Galaxy Z Fold 3 beschermt je tegen de gevolgen van schade. Mocht er iets met het toestel gebeuren, zoals vallen, stoten, diefstal of andere schade, dan kun je in de meeste gevallen op de verzekering rekenen. Althans, als het niet al onder de garantie valt (voor mechanische gebreken). Wordt de Samsung Galaxy Z Fold 3 gestolen en diefstal valt onder de dekking? Dan moet de verzekering voor een vervanging zorgen, niet jij. Om dergelijke risico’s te vermijden nemen veel mensen een telefoonverzekering voor de duurdere smartphones. Bij deze verzekeraars valt de Samsung Galaxy Z Fold 3 onder de dekking:

Beste Samsung Galaxy Z Fold 3 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy Z Fold 3. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy Z Fold 3 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering