Samsung Galaxy Z Fold 4 verzekering

Op zoek naar een verzekering voor de Samsung Galaxy Z Fold 4? Verstandig, want een smartphone zoals de laatste Fold-editie is niet goedkoop. Sterker nog: het is een van de duurste telefoons van Samsung (en vele andere anderen). Er is dus niemand die een verzekering meteen zal uitsluiten als het gaat om een aankoop met een hoge waarde.

Een smartphone als de Samsung Galaxy Z Fold 4 is dankzij de geavanceerde technologie en het vouwbare scherm een kostbare telefoon. Daar wil je het liefst héél lang van genieten, maar tegelijkertijd loop je ook meer risico’s dan met een goedkope telefoon. Het risico op schade is wat groter door de kwetsbaarheid van het vouwbare scherm, terwijl de hoge waarde het toestel aantrekkelijker maakt voor dieven. Al met al zijn de risico’s groter, waardoor een telefoonverzekering voor de meeste kopers een verstandige keuze is.

Een verzekering voor de Samsung Galaxy Z Fold 4 biedt dekking tegen alle bekende en onbekende gevaren. Van stoten tegen een muur tot laten vallen op de grond en diefstal: een verzekering kan je tegen deze vormen van schade verzekeren. Mocht er dan iets met de foldable gebeuren, dan kun je terugvallen op de verzekeraar. Aangezien de kosten van reparatie en vervanging aanzienlijk oplopen bij een telefoon als de Z Fold 4, kun je overwegen om ook een telefoonverzekering te nemen. Bij deze verzekeraars valt de Samsung Galaxy Z Fold 4 onder de dekking:

Beste Samsung Galaxy Z Fold 4 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Galaxy Z Fold 4. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Galaxy Z Fold 4 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering