Samsung Xcover 4 verzekering

De Samsung Xcover 4 is een “bouwvakkerstelefoon” dat tegen een stootje kan. De smartphone heeft een sterke grip en is zelfs met handschoenen aan te bedienen. De supersterke smartphone van Samsung heeft een militaire MIL-STD 810G-certificering dat aangeeft hoe stevig deze smartphone is. Met de IP68 certificering is het hiernaast stof- en waterbestendig. Of een telefoonverzekering voor dit model nodig is kun je je afvragen. Hoe sterk de telefoon ook is, tegen diefstal is het niet beschermd. Elke telefoon kan, hoe jammer het ook is, gestolen worden. Met een verzekering kun je de Samsung Xcover 4 tegen dit risico verzekeren zodat je niet voor de volledige kosten opdraait. Bij deze verzekeraars is een verzekering voor de Samsung Xcover 4 mogelijk:

Beste Samsung Xcover 4 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Samsung Xcover 4. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Samsung Xcover 4, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Xcover 4 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering