Samsung Xcover 4 verzekering

De Samsung Xcover 4 is een “bouwvakkerstelefoon” dat tegen een stootje kan. De smartphone heeft een sterke grip en is zelfs met handschoenen aan te bedienen. De supersterke smartphone van Samsung heeft een militaire MIL-STD 810G-certificering dat aangeeft hoe stevig deze smartphone is. Met de IP68 certificering is het hiernaast stof- en waterbestendig. Of een telefoonverzekering voor dit model nodig is kun je je afvragen. Hoe sterk de telefoon ook is, tegen diefstal is het niet beschermd. Elke telefoon kan, hoe jammer het ook is, gestolen worden. Met een verzekering kun je de Samsung Xcover 4 tegen dit risico verzekeren zodat je niet voor de volledige kosten opdraait. Bij deze verzekeraars is een verzekering voor de Samsung Xcover 4 mogelijk:

Samsung Xcover 4
5 (100%) 1 stemmen

Beste Samsung Xcover 4 verzekeringen


nowgo telefoonverzekering
Verzeker je Samsung Xcover 4 bij NowGo, ook voor tablet en laptop. Bereken direct de premie voor de Samsung Xcover 4 op de website van NowGo.
Bekijk verzekering

simplesurance telefoonverzekering
Bij Simplesurance heb je een Samsung Xcover 4 verzekering met een uitgebreide dekking voor schade. De verzekering voor de Samsung Xcover 4 gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

smartphonepolis telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Samsung Xcover 4; nu extra voordelig met een goede dekking. SmartphonePolis is er voor het verzekeren van een smartphone, tablet of laptop.
Bekijk verzekering