Sony Xperia 10 (Plus) verzekering

Ben je sinds kort de eigenaar van een Sony Xperia 10 (Plus)? Een smartphone met deze waarde wil je zo lang mogelijk heel houden zonder enige vorm van schade. Maar hoe goed je ook je best doet, jammer genoeg is schade altijd een mogelijk gevaar. Het is altijd mogelijk dat er op de één of andere manier schade ontstaat, vaak zelfs op de momenten waarop je het niet kunt gebruiken. Je laat bijvoorbeeld de Sony Xperia 10 (Plus) uit je handen glijden waardoor het op de vloer valt. Of je verliest het toestel onderweg. Schades van vele honderden euro’s zijn het gevolg, die je zelf moet betalen als je niet verzekerd bent.

Hoe sterk de Sony smartphones van vandaag de dag ook zijn, het risico op schade blijft bestaan. De standaardgarantie die door Sony geboden wordt helpt je alleen bij gebreken die aan hun toe te schrijven zijn, niet de schade die je zelf veroorzaakt. Vallen, stoten, diefstal en verlies van de Sony Xperia 10 (Plus) vallen niet onder de dekking van de garantie. Als je niet zelf voor de eventuele kosten wilt opdraaien dan is een verzekering voor de Sony Xperia 10 (Plus) nodig. De smartphone van Sony kun je verzekeren bij de volgende verzekeraars:

Beste Sony Xperia 10 (Plus) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Sony Xperia 10 (Plus). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Sony Xperia 10 (Plus), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Sony Xperia 10 (Plus) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering