Sony Xperia X Compact verzekering

Heb je de Sony Xperia X Compact gekozen? Dan heb je een prima smartphone aangeschaft met uitstekende mogelijkheden. De kleinste variant in de X serie van Sony is niet water- en stofdicht zoals veel andere Sony smartphones. Dit betekent dat het risico op waterschade groter is. Uiteraard kan het toestel ook gestolen worden. Schade is op veel manieren mogelijk. Het hoeft je echter geen extra geld te kosten om het toestel te vervangen of te repareren. Met een verzekering voor de Sony Xperia X Compact kan allerlei schade gedekt worden door de verzekeraar. Het verschilt per verzekeraar wat er precies gedekt wordt maar in de meeste gevallen kun je verzekeren met modules uitbreiden voor meer dekking. Wil je weten wat dit kost? Bij de onderstaande verzekeraars is een Sony Xperia X Compact verzekering te vinden:

Beste Sony Xperia X Compact verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Sony Xperia X Compact. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Sony Xperia X Compact met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering