Sony Xperia XA1 (en Ultra) verzekering

De Sony Xperia XA en de XA Ultra zijn de 2017 versies van de vorig jaar gepresenteerde Xperia XA en XA Ultra. De XA lijn van Sony bestaat uit een reeks betaalbare smartphones met een relatief lage prijs. Door deze lage prijs is het niet voor iedereen geschikt om een verzekering deze toestellen af te sluiten. Als je de kosten van een eventuele reparatie of vervanging van het toestel eenvoudig kunt betalen dan is een verzekering misschien niet de beste optie. Als je je echter geen zorgen wilt maken en niet voor schadeposten komen te staan dan is een telefoonverzekering een uitstekend alternatief. Met de telefoonverzekering verzeker je een vastgesteld aan risico’s. Hoe meer risico’s verzekerd zijn, hoe hoger de premie. Een verzekering voor alleen het display is het goedkoopst maar het is ook mogelijk om de Xperia XA te verzekeren tegen alle denkbare risico’s waaronder diefstal, verlies en schade door water. Overtuigd? Een telefoonverzekering voor de Xperia XA1 kun je bij deze verzekeraars vinden:

Beste Sony Xperia XA1 (en Ultra) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Sony Xperia XA1 (en Ultra). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Sony Xperia XA1 (en Ultra), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Sony Xperia XA1 (en Ultra) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering