Sony Xperia XZ Premium (+ XZs) verzekering

De Sony Xperia XZ Premium of Xperia XZs gekocht? Dan vraag je je waarschijnlijk af of een verzekering voor de Xperia smartphone mogelijk is. Het goede nieuws is dat voor iedere Sony smartphone een verzekering af te sluiten is als deze nog niet beschadigd is en niet zo lang geleden aangeschaft is. Aangezien de smartphone geen IP certificatie heeft is het belangrijk om te kijken welke risico’s je wil lopen. Schade kan op verschillende manieren toegebracht worden. Je kunt de smartphone uit je handen laten vallen tijdens het fietsen, er per ongeluk op gaan staan of het kan geplet worden in je broekzak. Voor al deze risico’s is het mogelijk om een dekking voor te krijgen. Je kunt zelf meestal weten wat precies onder de dekking valt als je voor een verzekering kiest. Met de Sony Xperia XZs of XZ Premium verzekering hoef je je geen zorgen te maken om de risico’s waar je een dekking voor hebt afgesloten. Een verzekering voor de Xperia XZ smartphone kun je bij deze verzekeraars afsluiten:

Beste Sony Xperia XZ Premium (+ XZs) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Sony Xperia XZ Premium (+ XZs). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Sony Xperia XZ Premium (+ XZs), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Sony Xperia XZ Premium (+ XZs) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering