Sony Xperia XZ verzekering

Een Sony Xperia XZ gekocht? Dan wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Risico’s op schade aan het toestel liggen dagelijks op de loer. De Xperia XZ is geen goedkope smartphone met een adviesprijs van maar liefst 699 euro. Schade aan de smartphone loopt dan al snel in de papieren, vooral als het om verlies of diefstal gaat. Met een telefoonverzekering hoef je je niet druk te maken om de risico’s. De telefoonverzekering dekt in ieder geval vallen of stoten maar het is ook mogelijk om de dekking uit te breiden met diefstal of verlies. Je kunt zelf bepalen waar je de Sony Xperia XZ tegen wilt verzekeren. Wil je weten wat dit kost? Bij de onderstaande verzekeraars is een Sony Xperia XZ verzekering te vinden:

Beste Sony Xperia XZ verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Sony Xperia XZ. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Sony Xperia XZ, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Sony Xperia XZ met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering