Sony Xperia XZ1 (+Compact) verzekering

De eigenaar geworden van de Sony Xperia XZ1 of XZ1 Compact? Dan vraag je je natuurlijk af hoe je deze prijzige smartphone kunt verzekeren. Je wilt namelijk niet dat er wat met je nieuwe Sony toestel gebeurt waarna je zelf moet opdraaien voor de kosten. Stel dat je de smartphone uit de handen laat glippen waarna het in meerdere stukken uit elkaar spat op de grond. Dat is niet iets wat je wilt meemaken. Als het dan toch gebeurt dan is het fijn om te weten dat je ervoor verzekerd bent. Met een telefoonverzekering ben je verzekerd tegen dit soort schade die ontstaan is door ongelukjes. Het verschilt per verzekeraar wat er precies verzekerd is dus let wel op wat de voorwaarden zijn. Zo is het mogelijk dat de ene verzekeraar ook de vervangingskosten voor het kwijtraken uitkeert terwijl dit uitgesloten is bij de andere verzekeraar. Vergelijk de voorwaarden: bij deze verzekeraars kun je een verzekering afsluiten voor je Sony telefoon:

Beste Sony Xperia XZ1 (+Compact) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Sony Xperia XZ1 (+Compact). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Sony Xperia XZ1 (+Compact) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering