Sony Xperia XZ2 (+Compact) verzekering

De kersverse eigenaar geworden van de Sony Xperia XZ2 of XZ2 Compact? Dan vraag je je natuurlijk af hoe je deze premium smartphone van het Japanse bedrijf kunt verzekeren. Met het hoge prijskaartje is altijd verstandig om na te denken over een verzekering. Schade kan altijd gebeuren; je denkt dat je nieuwe smartphone goed in je zak geplaatst is maar toch valt het stuk op de grond. In dit soort gevallen ben je blij dat je een telefoonverzekering voor de Sony smartphone genomen hebt. De garantie vergoedt het namelijk niet en de inboedelverzekering dekt een smartphone vaak niet meer. Als er dan toch schade gemaakt wordt dan is het fijn om te weten dat je ervoor verzekerd bent. Met een telefoonverzekering ben je gedekt tegen dit soort schade die ontstaan is door ongelukjes of diefstal. Bekijk de exacte dekking van de verzekeraar goed; deze verschillen per verzekeraar. Vergelijk de voorwaarden: bij deze verzekeraars kun je een verzekering afsluiten voor je Sony Xperia XZ2:

Beste Sony Xperia XZ2 (+Compact) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Sony Xperia XZ2 (+Compact). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Sony Xperia XZ2 (+Compact), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Sony Xperia XZ2 (+Compact) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering