Sony Xperia XZ3 (Premium) verzekering

Ben je sinds kort de eigenaar van een Sony Xperia XZ3 (Premium)? Een smartphone van dit formaat en deze waarde wil je zo lang mogelijk heel houden zonder enige vorm van schade. Jammer genoeg is het altijd mogelijk dat er op de één of andere manier schade ontstaat, vaak zelfs op de momenten waarop je het niet kunt gebruiken. Je laat bijvoorbeeld de Sony Xperia XZ3 (Premium) uit je handen vallen op de harde tegels in je tuin of je gaat erop zitten; schade ligt altijd op de loer. Hoe sterk de Sony smartphones van vandaag de dag ook zijn, er is altijd het risico op schade. Voor ongelukjes en schade door je eigen toedoen heb je niet genoeg aan de standaard garantie die door Sony geboden wordt. Deze keert alleen uit als er sprake is van gebreken die toe te wijzen zijn aan Sony zelf en niet voor schade door eigen toedoen. Vallen, stoten, diefstal en kwijtraken van de Sony Xperia XZ3 (Premium) vallen jammer genoeg niet onder de dekking van de garantie. Als je niet zelf wilt opdraaien voor de eventuele kosten dan is een verzekering voor de Sony Xperia XZ3 (Premium) nodig. De smartphone van Sony kun je verzekeren bij de volgende verzekeraars:

Beste Sony Xperia XZ3 (Premium) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Sony Xperia XZ3 (Premium). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Sony Xperia XZ3 (Premium), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Sony Xperia XZ3 (Premium) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering